Tijd om te leven
naar jouw waarden!

Tijd om te leven naar jouw waarden!

GT1A0970

Wil jij werk doen wat echt bij je past? Wil jij verbinding ervaren met de mensen om je heen? Wil jij lichter en krachtiger door het leven gaan en rust ervaren?

Dat zijn verlangens die velen van ons hebben en waarschijnlijk herken jij dit ook. Door een 1-op-1 coaching traject kun je erachter komen waarom je al zo lang maar blijft doorgaan met datgene wat je uitput. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en overtuigingen die daaraan ten grondslag liggen. Bewustzijn is het begin van verandering.

Komen deze
struggles je
bekend voor?

Een lage energie, geïrriteerd naar de mensen om je heen, druk op je borst, onrustige nachten en een hoofd dat overloopt. Voor anderen zorgen, maar niet voor jezelf zorgen. Wel willen sporten maar er geen puf voor hebben. Wel gezond willen koken maar er geen inspiratie voor hebben. Wel vroeg naar bed willen maar toch blijven scrollen op je socials.

Stress slaat zich
op in je lichaam…..

Stress slaat zich
op in je lichaam…..

Dus waar wacht je nog op?

Ook jij kan (weer) die rustige persoon worden die overzicht heeft en zich niet gek laat maken. Ga aan de slag met je patronen, overtuigingen en belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet kan ontspannen.

“Het omarmen van je kwetsbaarheden is een risico dat we moeten nemen als we verbinding willen ervaren”

Wanneer je voor
jezelf kiest door met mij te werken:

Hoe gaat het in z’n werk?

In het vrijblijvende intakegesprek van 30 minuten verkennen we jouw coachvraag en ervaren we beiden of er een klik is. Afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, maken we een schatting van het aantal sessies dat nodig is om jouw coachvraag te beantwoorden.

Een traject met mij bestaat uit minimaal 3 sessies buiten in de natuur. Mijn ervaring leert echter dat het aantal coachsessies tussen de 6 a 9 ligt, als je duurzame verandering wilt. Wanneer je een traject met mij start, besef je dan dat er andere dingen zullen zijn waar je nee tegen zult moeten zeggen. Over het algemeen geldt dat een coachtraject een hoop aanraakt en teweeg kan brengen. Houdt daar rekening mee wanneer je je committeert aan een traject met mij.

De duur van een coachsessie varieert van 60 tot 90 minuten, afhankelijk van jouw vraag. Het traject wordt afgesloten als jouw coachvraag is beantwoord.

Maak nu een afspraak voor een kennismaking van 30 minuten!

Referenties

ROY

Mijn traject met Thirza duurde 5 maanden. Zij is makkelijk in de omgang en het voelt alsof ik haar al jaren ken. Dat maakt het makkelijk om persoonlijke dingen te delen en heeft er mede voor gezorgd dat ik me beter ben gaan voelen. Ik heb meer balans tussen werk & prive gevonden en tevens meer rust in mijn hoofd.

Rosalie

Tijdens mijn studie was Thirza een regelmatig moment van rust. Wandelen en samen praten over alles wat op dat moment in mijn hoofd zat, creëerde weer ruimte en zorgde dat ik de dingen die op dat moment prioriteit hadden helderder kon zien. Haar kalme houding werkt aanstekelijk en haar open, goede, oordeelvrije vragen zorgde ervoor dat ik altijd rustiger terugkwam. Thirza is een vriendelijk, openhartig en warm persoon wie je verheldering kan brengen, maar bij wie je ook eerlijk kunt zijn over dat het soms even zwaar is, alles mag er zijn. Ik kijk met heel veel dankbaarheid terug op onze gesprekken!

Jade

Tijdens mijn studententijd worstelde ik met de druk om “alles” te doen; academisch succesvol & sociaal actief zijn, familie perikelen en goede zelfzorg . Uiteindelijk kreeg ik last van paniekaanvallen op school en daarbuiten. Thirza bracht een kalmte die ervoor zorgde dat ik me veilig voelde om mij open te stellen. Ze is een aandachtige luisteraar en in staat om acute stress weg te nemen

“Neem het tempo van de natuur aan.
Haar geheim is geduld”

Hi! Ik ben Thirza

Als Natuurcoach en Toegepast Psycholoog is het mijn missie om bij te dragen aan bewustwording zodat mensen keuzes maken die beter zijn voor zichzelf en voor de natuur.

Ik kom uit een warm nest in Soest en een hoog arbeidsethos is me met de paplepel ingegoten. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf mijn 19e in een leidinggevende functie zat en ik op mijn 24e in de corporate wereld in Londen terechtkwam. Ik leefde in de overtuiging dat succes voortkwam uit onvermoeibaar hard werken en voortdurende zelfverbetering.

Ik ben dankbaar voor dat hoge arbeidsethos maar heb me altijd afgevraagd wat maakt dat ik zo hard werk en maar moeilijk op de rem kan trappen?

Op mijn 30e startte ik de Bachelor Toegepaste Psychologie en toen leerde ik mezelf nog beter kennen. Ik ontdekte dat er angsten en onzekerheden zaten onder dat harde werken.

Angst voor niet goed genoeg zijn, angst voor afwijzing. Die angsten uitte zich in een drang om me te bewijzen.

In mijn rol als docent, trainer en coach op een internationale business school zag ik dat veel mensen leven vanuit angst.

Ze werken te hard en hebben moeite met grenzen aangeven ondanks duidelijke en aanhoudende stressklachten. 

Ik herken dit allemaal.

In de post-HBO opleiding tot natuurcoach die ik volgde werd bevestigd wat ik al langer voelde:

We putten onszelf – onze eigen natuur – uit en daarmee putten we de wereld uit.

Ik wens een mentaal gezondere wereld waarin we beter voor onszelf, voor elkaar en voor de natuur zorgen.

 

We zijn een
match als je: